Schoonmaak in corona tijd

Naast de reguliere werkzaamheden die wij dagelijks doen vind u ons ook in de Limburgse zorginstellingen alwaar wij buitenom de schoonmaakwerkzaamheden ook actief zijn in gespecialiseerde desinfectie van besmette ruimte.


Dagelijks vind u onze mensen op verschillende locatie's die met de door ons zo kenmerkende passie de intensieve schoonmaak doen, geheel gekleed in beschermende pakken, mondmaskers, brillen schort en handschoenen welke dan ook continu vervangen worden. Het klopt inderdaad, het is warm en maakt het werken er zeker niet makkelijker op, echter wel veiliger voor zowel de bewoners, personeel en thuis.

Waarom wij dit doen? Iemand moet het toch doen was het antwoord van ons. En als we het doen, laten we het dan maar meteen goed doen.

Ook hier weer een stukje innovatie van techniek en gedrevenheid van onze mensen wat het verschil maakt.

Wat maakt het werken anders? Buitenom dat je daadwerkelijk weet op welke afdelingen je werkt en de beschermende kleding het niet makkelijker erop maakt en erg warm is krijg je ook veel voldoening, je weet dat je je steentje bijdraagt aan een groter geheel. Kan ik het hier uitleggen? Neen, je moet het gewoon ervaren. Laten wij samen de schouders eronder zetten zodat het ouder normaal snel terugkeert.

Stay safe namens het team van GRC Clean en eigenaar Edwin Franssen
12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven